fbpx

Decizia unei companii aeriene din Europa: Nu se mai vând bilete de avion pe distanțe scurte

Compania aeriană British Airways a decis să nu mai vândă bilete de avion pe distanțe scurte care au plecare de pe aeroportul Heathrow din Londra.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul British Airways vine după zecile de zboruri care au fost anulate vara aceasa din cauza crizei de personal cu care se confruntă industria. Decizia companiei aeriene este în vigoare pentru cel puțin o săptămână.

„Ca urmare a solicitării Heathrow de a limita noile rezervări, am decis să luăm măsuri responsabile și să limităm tarifele disponibile pentru unele servicii, tocmai pentru a ajuta la maximizarea opțiunilor de rerezervare pentru clienții existenți, având în vedere restricțiile impuse nouă. și provocările continue cu care se confruntă întreaga industrie a aviației”, a transmis British Airways într-un comunicat, conform stirileprotv.ro.

Urmare a acestui anunț, sute de zboruri vor fi scoase de la vânzare și este destul de probabil ca prețurile companiilor aeriene concurente să crească.

Heathrow a anunțat, luna trecută, că, până pe 11 septembrie, numărul pasagerilor care zboară de pe aeroport este limitat la 100.000 pe zi. Imediat după anunț, British Airways a anunțat că va anula peste 10.000 de zboruri până în octombrie, 1 milion de pasageri fiind afectați.

Articole asemănătoare

Back to top button