fbpx

De la 13 la 48: Numărul persoanelor care au făcut intoxicație în urma unei mese de pomenire din raionul Soroca s-a mărit

Mai multe persoane din raionul Soroca au ajuns la spital cu intoxicație alimentară, după ce au participat la o masă de pomenire. În spitalul raional Soroca au fost internate 37 de persoane, nouă – la Florești și două – la Drochia, iar starea acestora este de gravitate medie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre cei care au avut de suferit se numără și opt copii. Reprezentanții de la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor au efectuat controale în localul în care au fost preparate bucatele, aceștia depistând că instituția nu dispune de condiții necesare pentru prepararea mâncărurilor, dar nici autorizație pentru a presta servicii de catering.

Produsele ar fi fost transportate din Drochia, într-un sat din raionul Soroca, într-un automobil particular, care nu dispunea de condiții necesare pentru păstrarea acestora, transmite Televiziunea Nordului.

Localul și-a sistat temporar activitatea, iar autoritățile urmează să identifice focarul care ar fi declanșat intoxicația în masă.

Citește și:

13 persoane au fost internate în Spitalul Raional Soroca. Pacienții s-ar fi intoxicat la o masă de pomenire

Articole asemănătoare

Back to top button