fbpx

De astăzi, micii călători ai Air Moldova vor primi în dar câte o jucărie de pluș. Compania este în căutarea unui nume

Air Moldova a început de astăzi, 1 iunie, să împartă copiilor, care urcă la bordul avioanelor sale, jucării de pluș de producție autohtonă. Compania își dorește să facă astfel mai veselă vacanța copiilor și să încurajeze oamenii să cumpere produse autohtone.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Noua jucărie pe care o primesc copiii în timpul zborului cu Air Moldova este un cățeluș de pluș. Acesta este îmbrăcat în uniformă de pilot de culoare albastră, cu logotipul Air Moldova la piept.

Foto: airmoldova.md

„Am decis să le oferim tuturor micilor noștri călători, dar care sunt cei mai importanți pentru noi, câte un amic care să-i însoțească în toate aventurile vacanței și să le amintească de Air Moldova.

Le dorim o copilărie cât mai frumoasă și fericită, iar tuturor celor care sunt alături de ei – părinți, bunici – să se bucure de ei când vor ajunge la înălțimi”, se menționează într-un mesaj al administrației Air Moldova.

Jucăriile de pluș sunt realizate la comanda Air Moldova de o companie din municipiul Bălți, specializată în producerea jucăriilor moi și corespunde tuturor standardelor de calitate. În acest mod, Air Moldova susține și producătorul autohton.

Compania nu i-a dat un nume cățelușului, considerând că cel mai bine ar fi să decidă copiii. De aceea, Air Moldova a anunțat un concurs pe pagina sa de Facebook și Instagram pentru cea mai originală fotografie şi cel mai potrivit nume pentru cățeluș.

Această acțiune face parte dintr-o campanie mai amplă, lansată de Air Moldova cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button