fbpx

Cu portbagajul „plin de KFC” și peste 100.000 de dolari. Ar fi încercat să intre într-o zonă aflată în carantină

Doi bărbați din Noua Zeelandă au fost arestați după ce au încercat să intre în statul Auckland, aflat la cel mai ridicat nivel de alertă COVID-19, având asupra lor 100.000 de dolari în bancnote și portbagajul plin de mâncare fast-food de la KFC, informează Digi24, cu referire la nzherald.co.nz.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Statul Auckland este în stare de alertă de nivel IV, iar restricțiile impuse din cauza pandemiei COVID-19 interzic livrările de mâncare și deschiderea restaurantelor. Încălcarea carantinei din Noua Zeelandă se pedepsește cu închisoare de până la șase luni sau amendă de până la 4000 de dolari.

Cei doi bărbați au fost arestați după ce ar fi încercat să fugă de Poliție în apropierea graniței statului Auckland. Poliția a anunțat că „ofițerii au văzut un vehicul suspect care se deplasa pe un drum de țară, iar după ce șoferul a observat autospeciala de poliție a întors mașina și a accelerat, încercând să scape„. La percheziție s-au găsit banii și „o cantitate mare de produse KFC”.

Ofițerii au fotografiat captura de bani, dar și produsele KFC reținute, aflate pe capota unei autospeciale de Poliție.

Șoferul și pasagerul mașinii vor apărea în fața instanței pentru încălcarea stării de alertă, însă Poliția spune că cel mai probabil vor urma noi acuzații.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button