fbpx

Cristian Rizea susține că Mariana Rață ar locui într-un bloc cu Platon și ar fi amanta lui Morari. Reacția jurnalistei: Îl voi acționa în judecată pentru defăimare și calomnie

Fostul deputat român, Cristian Rizea, susține că prezentatoarea TV8, Mariana Rață, ar fi amanta fostului șef de la Procuratura Anticorupție, Viorel Morari. Mai mult de-atât, Rață ar fi știut despre relația amoroasă dintre Natalia Morari și Veaceslav Platon, deoarece ar locui într-un bloc cu acesta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rizea a făcut aceste declarații în două videoclipuri publicate pe rețelele de socializare.

„Relația pe care a avut-o, și o mai are, a fost doar pentru a fi protejată, pentru ca la TV8 să nu fie niciun control cu privire la sumele de bani pe care le-ați deturnat”, a spus Rizea.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от @mihai_rizea_cristian

Ulterior, fostul deputat român a plasat și imagini video din fața așa-zisului bloc în care ar locui Veaceslav Platon și Mariana Rață. Potrivit lui, jurnalista TV8 ar deține un apartament chiar pe etajul unde locuiește mama lui Platon. Mai mult, Rizea a acuzat-o pe Rață că ar fi știut de relația Nataliei Morari cu Veaceslav Platon cu mult timp înainte.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от @mihai_rizea_cristian

Mariana Rață a negat aceste acuzații și a venit cu o reacție pe pagina de Facebook.

„Vreau să-l anunț pe penalul Rizea că astăzi îl voi acționa în judecată pentru defăimare și calomnie. Pe voi, telespectatorii mei și prietenii de pe facebook, vă asigur că am avut confirmarea conflictului de interese personal al Nataliei luni, 6 septembrie.

Până atunci, deși am avut mai multe discuții pe această temă în urma bârfelor din spațiul public, nu am avut nicio confirmare”, a scris Mariana Rață.

Amintim că Natalia Morari a confirmat că tatăl copilului său este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook jurnalista a scris că ar fi șantajată de SIS cu această informație. Ulterior, câțiva jurnaliști au reacționat la acest subiect. De asemenea, doi prezentatori de la postul de televiziune TV8 și-au anunțat plecarea.

Ieri seară, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, Mariana Rață a venit și ea cu o reacție: Rugăm să ne judecați pentru ce a făcut un post de televiziune, nu pentru acțiunile unei persoane”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button