fbpx

Crimă odioasă la Sîngerei: Un bărbat și-ar fi ucis cu sânge rece părinții

Un bărbat originar din orașul Sîngerei a fost reținut de poliție, fiind suspectat că i-ar fi ucis pe cei care i-au dat viață. În jurul orei 09:35, poliția din localitate a fost sesizată de un locuitor al orașului, care a comunicat că fratele mai mic își ameninţă părinţii cu răfuială fizică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au identificat cadavrele a doi soți cu vârstele de 78 și 79 de ani. Victimele aveau semne de moarte violentă, cu cu tăieturi pe mâini, picioare și lovituri la cap.

Suspectul principal s-a dovedit a fi chiar fiul lor, în vârstă de 48 de ani, care locuia împreună cu părinții. După ce ar fi săvârșit crima, acesta a plecat într-o direcție necunoscută.

Bărbatul a fost găsit de către ofițeri în parcul central din orașul Sîngerei, cu un cuțit în mână și foarte agresiv. Mai mulți polițiști au depus efort pentru a-l reține, fiind nevoiți să aplice spray-ul lacrimogen.

Acesta avea asupra sa cuțitul cu care și-ar fi omorât părinții, dar și bani în diferite valute (15700 de euro, 690 de dolari și circa 2200 de lei). Potrivit declarațiilor acestuia, mijloacele bănești îi aparțineau, întrucât le câștigase peste hotarele țării.

Suspectul a manifestat un comportament foarte agresiv și se încurca în declarațiile referitoare la motivul crimei. Acesta și-a recunoscut vina și a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă ani grei de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button