fbpx

COVID-19 a lăsat trei copii fără mamă. O polițistă infectată din Moldova s-a stins din viață

Cu profundă tristeţe şi durere în suflet, reprezentanții Poliției Naționale au anunțat decesul angajatei Natalia Chirilov, în vârstă de doar 38 de ani, șefă a Secției resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe 22 iulie, aceasta a fost internată la o maternitate din capitală, iar la două zile a fost testată pozitiv cu virusul COVID-19. Din cauza complicațiilor, medicii au decis salvarea copilului prin cezariană, pe 25 iulie. La câteva săptămâni după naștere, femeia a decedat.

„După mai bine de cinci săptămâni de luptă pentru viață, ca urmare a complicațiilor cauzate în urma infecției COVID-19, colega noastră a cedat, nereușind să-și strângă la piept copilul nou-născut, dar și pe cei doi rămași acasă, de 10 și 13 ani.

O profesionistă de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, dar și o mamă și soție exemplu, dăruită pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne. Singurul loc de unde nu o poate lua nimeni este inima noastră și unde va rămâne veșnic”, a scris Poliția din Republica Moldova.

Colegii regretatei polițiste au transmis sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente triste.

Articole asemănătoare

Back to top button