fbpx

Coronavirusul a mai luat cinci vieți. Bilanțul a ajuns la 740 de persoane răpuse de boală

Ministerul Sănătății informează despre încă cinci decese provocate de coronavirus. Este vorba despre trei femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 55 și 80 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În primul caz este vorba despre o femeie de 70 de ani, din mun. Ungheni. Aceasta a fost internată pe 22 iulie, la spitalul raional. Pacienta suferea de cardiopatie ischemică cronică, diabet zaharat și firbilația atrială.

Al doilea caz se referă la o femeie de 55 de ani, din mun. Bălți. Aceasta a fost internată pe 3 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Pacienta suferea de insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, ciroză hepatică autoimună, cardiopatie hipertensivă și dismetabolică.

Următorul caz se referă la o femeie de 68 de ani, din mun. Chișinău. Aceasta a fost internată pe 11 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta suferea de hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă și pulmonară și obezitate.

A decedat și un bărbat de 80 de ani, din raionul Anenii-Noi. Acesta a fost internat pe 20 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacientul suferea de cardiopatie hipertensivă, dismetabolică și hipertensiune arterială.

Ultimul caz se referă la o femeie de 64 de ani, din raionul Orhei. Aceasta a fost internată pe 22 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta suferea de hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Actualmente, în Republica Moldova sunt confirmate 23.034 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1494 în Transnistria. Bilanțul deceselor a ajuns la 740, iar cel al persoanelor tratate – la 16.154.

Articole asemănătoare

Back to top button