fbpx

Contribuie la sănătatea orașului tău! Primăria Chișinău te invită sâmbătă la plantarea copacilor în capitală

Primăria muncipiului Chișinău a informat în cadrul ședinței săptămânale că, sâmbătă, 30 martie, va fi organizată plantarea copacilor în capitală. Astfel, responsabilii îndeamnă toți locuitorii care doresc să contribuie la înverzirea și sănătatea orașului, să se alăture acțiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit șefului Direcției generale locativ-comunale și amenajare, Ion Burdiumov, 3000 de arbori vor fi plantați începând cu ora 10:00, în sectorul Ciocana, la intersecția străzilor Ion Dumeniuc și N. Milescu-Spătaru. Cei care vor ajuta la frumoasa faptă vor primi ustensilele necesare și apă pentru sădirea copacilor.

„Sâmbătă vom desfășura o campanie de înverzire. Invit toți locuitorii capitalei. Ar fi bine să invităm și instituțiile de învățământ să participe la campanie pe terenurile lor. Noi suntem gata să oferim copăcei grădinițelor, ca împreună cu părinții să-i sădească pe teritoriul lor.

Putem să ajutăm cu tot ce este nevoie fiecare locuitor care se va adresa, fie că o să-i oferim un copac, fie că-l vom ajuta cu mănuși, hârlețe sau cisterne cu apă”, a declarat astăzi Ruslan Codreanu.

Primarul interimar al Chișinăului a mai menționat că, în cadrul aceste activități, va contribui și organizația „Plantăm fapte bune”, care susține că va sădi 10.000 de copaci.

De menționat că administrația publică locală a anunțat organizarea mai multor acțiuni de salubrizare, dar și amenajare a teritoriului din capitală. La aceste activități, care se vor desfășura pe parcursul lunilor martie și aprilie, poate ajuta oricine dorește.

Articole asemănătoare

Back to top button