fbpx

Conducătorul auto care a lovit cei doi ciclişti la Stăuceni, plasat în arest

Șoferul care acum două zile a spulberat pe șosea doi bicicliști minori, a fost plasat în arest preventiv. Decizia a fost pronunțată joi, 23 februarie, de magistrații Judecătoriei Ciocana. Bărbatul urmează să își petreacă următoarele 30 de zile în Penitenciarul numărul 13.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, judecătorii au dispus ca șoferului să îi fie suspendat dreptul de a conduce mijloace de transport până la o sentință definitivă.

Unul dintre ciclişti care au fost implicaţi în accidentul din data de 21 februarie din apropierea localităţii Stăuceni a fost transferat de la spitalul de Copii „Valentin Ignatenco”, la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie din capitală.

Potrivit medicilor, băiatul în vârstă de 12 ani este internat în secția reanimare a INN, starea lui fiind foarte gravă.

Viaţa celuilalt copil este în afara oricărui pericol, acesta fiind în continuare internat la spitalul de Copii „Valentin Ignatenco”.

Amintim că tragedia a avut loc marți, 21 februarie, la ora 16.45. Un şofer a efectuat o manevră de depăşire, în timpul căreia a lovit doi bicicliști minori care se deplasau regulamentar și fiind echipaţi corespunzător.

Oamenii legii investighează cazul.

Articole asemănătoare

Back to top button