fbpx

Concert grandios, focuri de artificii și discotecă în aer liber. Cum va fi marcat Anul Nou la Târgul de Crăciun din Chișinău?

Formații și muzicieni autohtoni cunoscuți vor cânta de Revelion pe scena mare a Târgului de Crăciun din capitală. Potrivit organizatorilor, concertul va fi unul grandios și va dura aproximativ cinci ore.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Spectacolul va fi deschis de trupa „Gândul Mâței”, care va readuce în scenă cântecele  „La Ciocana”, „Liberty”, „Și-așa-mi vine” și alte melodii cunoscute. Formația „Brio Sonores” va  susține un program de colinde românești, iar spre final vor evolua Victoria Lungu, „Noroc” și Valy Boghean Band, transmite Moldpres.

Ulterior, Târgul de Crăciun se va transforma într-o imensă petrecere în aer liber și va continua cu muzică de club, interpretată de un baterist și un DJ renumit, iar la miezul nopții, când acele ceasornicului vor anunța trecerea dintre ani, cerul va fi luminat de focuri de artificii.

Târgul de Crăciun este organizat pentru al doilea an consecutiv, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova.

Citește și: foto l Cu mii de luminițe, Moși Crăciuni și fel de fel brăduți. Cum s-a văzut inaugurarea Târgului de Crăciun din capitală pe Instagram?

Articole asemănătoare

Back to top button