fbpx

Codreanu afirmă că lucrările de asfaltare la Buiucani nu s-ar realiza corespunzător: „Nu aruncați 100 de milioane până la prima ploaie”

Fostul primar interimar, Ruslan Codreanu, afirmă că lucrările de asfaltare nu s-ar realiza corespunzător pe str. Ion Pelivan. Acesta declară că în decurs de câteva săptămâni a fost săpat și așternut asfalt de câteva ori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ex-oficialul susține că pe tronsonul menționat a fost turnat asfalt pe 2 iulie și s-a săpat pe 11 iulie. Ulterior, s-a turnat asfalt pe 20 iulie, iar pe 19 august ar fi fost realizate din nou săpături pe tronson.

„Asta pentru cei care se laudă cu strada Albișoara, cu 100 de milioane pentru un strat de un cm, care trebuie – de fapt – refăcută capital. Nu aruncați 100 de milioane până la prima ploaie, doar pentru că e an electoral. Avem de unde”, a scris Codreanu.

Precizăm că, dacă ne referim la renovarea străzii Albișoara, anterior, la Primărie, s-au adunat toți operatorii de rețele subterane, pentru a stabili algoritmul de organizare a lucrărilor planificate și a evita situațiile de intervenție la rețele după așternerea noului strat de asfalt.

Articole asemănătoare

Back to top button