fbpx

Chișinău: Un bărbat a înjughiat un tânăr, apoi a fugit de la fața locului. Ce riscă inculpatul

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție, pentru tentativă de omor. Întâmplarea s-a petrecut în după-amiaza zilei de 5 iunie în sectorul Botanica al capitalei, potrivit Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inspectoratul de Poliție a sectorului Botanica, a fost sesizat precum că pe strada Independenței, un tânăr a fost înjunghiat. La locul faptei s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru a documenta și stabili toate circumstanțele.

Polițiștii au stabilit identitatea tânărului, acesta dovedindu-se a fi în vârstă de 28 de ani. Victima a suferit leziuni corporale cauzate de către un bărbat care după comiterea infracțiunii a fugit de la fața locului. Tânărul a fost transportat de urgență la spital pentru acordarea ajutorului medical.

Între cele două persoane s-a iscat un conflict. Drept urmare, suspectul a scos un cuțit și i-a aplicat victimei câteva plăgi tăiate în regiunea abdomenului.

Ulterior, pe 9 iunie, făptașul a fost identificat și reținut la domiciliu, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acestora, agresorul și-a recunoscut vina. Acesta s-a dovedit a fi anterior judecat și pentru alte infracțiuni.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor, iar reținutul riscă până la zece ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button