fbpx

Ce cunoști #despreMoldova? Testează-ți cunoștințele într-un quiz online organizat de ADC

A fi cetățean al Republicii Moldova înseamnă a-ți cunoaște originile și istoria neamului tău, a ști și a respecta obiceiurile țării, a redescoperi țara în fiecare zi și a-ți împărtăși cunoștințele cu restul lumii. Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) te invită să-ți multiplici cunoștințele #despreMoldova, în cadrul unui quiz marca „eu aleg Moldova”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul oferă posibilitatea de testare a cunoștințelor generale și descoperirea a unor curiozități noi despre Republica Moldova din domeniul cultură, geografie, istorie și oamenii săi. Întrebările din cadrul quiz-ului online sunt selectate din jocul de societate „Aici e Moldova”.

Quiz-ul va avea loc luni, 30 august 2021, ora 11.00, online pe platforma Zoom. Organizatorii îndeamnă să ai un telefon sau calculator conectat la internet și un carnet de notițe.

Pentru a avea un loc rezervat la quiz, asigură-te că te înregistrezi aici. Link-ul la conferința pe Zoom va fi expediat pe email. Întrebările de quiz vor fi afișate pe platforma Kahoot, detalii despre această platformă vor fi oferite la începutul evenimentului pe Zoom.

Acest eveniment este dedicat aniversării a 30-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova.

Foto: ADC
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button