fbpx

Ce cadou i-a făcut Okean Elzy președintei Maia Sandu

Președinta Maia Sandu l-a salutat sâmbătă, 24 decembrie, pe solistul trupei Okean Elzy, Sveatoslav Vakarciuk, care în aceiași seară a susținut un concert caritabil la Chișinău, în cadrul turneului „Help for Ukraine” – „Ajutor pentru Ucraina”. Artistul i-a înmânat președintei lumina de la Bethleem, pe care i-au transmis-o pentru a o aduce la Chișinău, ostașii ucraineni din Herson. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„I-am spus că suntem recunoscători pentru sacrificiul făcut de poporul ucrainean în aceste peste 300 de zile de război – un sacrificiu prin care ne apără și pe noi, cei din Republica Moldova. L-am asigurat că poziția noastră rămâne fermă – Rusia trebuie să plece din Ucraina – și că vom continua să sprijinim țara vecină în lupta sa pentru libertate”, a punctat șefa statului.

Președinta Maia Sandu i-a mulțumit lui Sveatoslav Vakarciuk pentru cuvintele calde adresate oamenilor din Moldova, care au ajutat și continuă să ajute refugiații ucraineni.

„Am primit cu drag lumina de la Bethleem, pe care i-au transmis-o artistului, pentru a o aduce la Chișinău, ostașii ucraineni din Herson. I-am oferit, la rândul meu, o monedă comemorativă cu „Pomul Vieții”, dorindu-i poporului ucrainean victoria mult-râvnită și pace în noul an”, a mai spus șefa statului.

Articole asemănătoare

Back to top button