fbpx

Caz cutremurător la Brănești. O femeie de 74 ar fi fost violată un tânăr de 25 de ani chiar în propria casă

O femeie de 74 de ani, locuitoare a satului Brănești din raionul Orhei, ar fi fost violată de un tânăr de 25 de ani chiar în propria casă. Incidentul a fi avut loc ieri noapte, când suspectul ar fi intrat în locuința victimei pe ascuns. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, în jurul orei 08:00, angajații Inspectoratului de Poliție Orhei au fost alertați de către serviciul de urgență Brănești, precum că, după ajutor medical s-a adresat o femeie diagnosticată cu traumă cranio-cerebrală, agresată la domiciliu de către persoane necunoscute.

Fiind transportată la spitalul raional Orhei, în urma examinării de către medici, preliminar sa stabilit că femeia ar fi fost violată. La fața locului, polițiștii au stabilit că, un bărbat i-ar fi aplicat lovituri cu pumnii peste diferite părți ale corpului, apoi ar fi întreținut cu aceasta un raport sexual forțat.

S-a mai stabilit că femeia la moment locuiește de una singură. Suspectul, un tânăr de 25 ani, a fost reținut pentru 72 ore. Pe cazul dat a fost pornită o urmărire penală în baza articolelor 171 și 172.

Articole asemănătoare

Back to top button