fbpx

Câțiva copii au distrus un castel de 64.000 de dolari. Ce a urmat?

Castelul Disney de la Muzeul de Sticlă din Shanghai a fost deteriorat de micii vizitatori. Aceștia, însă, fiind încurajați de părinți, și-au recunoscut vina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Administrația muzeului a transmis un mesaj în care relatează că atitudinea sinceră a celor care se fac vinovați de deteriorarea exponatului, dar și dorința lor de a soluționa problema i-a emoționat.

„Micuții au înțeles că au avut un comportament nepotrivit. (…) Credem că viitoarele generații vor fi niște vizitatori foarte buni”, declară angajații muzeului.

Castelul a fost oferit în dar muzeului de către niște sticlari care creează obiecte din sticlă inspirate din producțiile Disney, relatează presa străină. Pentru construcția acestuia a fost nevoie de 500 de ore de muncă, circa 60 de kilograme de sticlă și în jur de 30.000 de piese.

Muzeul de Sticlă a anunțat deja că exponatul nu poate fi scos în fața vizitatorilor decât în stare imperfectă și au adresat scuze pentru acest fapt. Deocamdată nu se cunoaște dacă părinții micuților vor trebui sau nu să plătească despăgubiri.

Articole asemănătoare

Back to top button