fbpx

Cât timp va dura războiul, Emilian Crețu nu va avea un copil. Cum rămâne cu mama surogat pe care spunea actorul că a găsit-o

Emilian Crețu vrea să devină tată. Despre această dorință actorul a vorbit de mai multe ori în ultimii câțiva ani. Acesta planifica să ajungă la Kiev pentru a contracta o mamă surogat, însă, războiul din Ucraina i-a stricat planurile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe pagina sa de Instagram, actorul a dezvăluit că în acest an ar fi trebuit să meargă la Kiev pentru a contracta o mamă surogat pe care ar fi identificat-o deja și ar fi ajuns la o înțelegere, însă, din cauza războiului, planurile sale s-au dat peste cap.

„Eu iubesc foarte mult copiii şi, cu siguranţă… la acest capitol se lucrează. Eu îmi doresc foarte mult acest lucru. Cu siguranţă, o să devin tată. Căsătorit, necăsătorit, gay sau nu, nu contează – eu tată o să devin şi foarte curând. Se lucrează”, spunea Emilian în urmă cu câteva luni.

Amintim că la începutul războiului, actorul Emilian Crețu a primit în locuința sa mai multe familii de refugiați din Ucraina. Este vorba despre cinci copii cu mamele lor.

Emilian Crețu a scris pe pagina sa de Facebook că „în acest an și-a dorit un copil, anume o fetiță, însă Dumnezeu i-a dat cinci deodată, patru în brațe, una doarme”.

Citește și: Emilian Crețu: „Voi candida”. Ce funcție își dorește să obțină actorul

Articole asemănătoare

Back to top button