fbpx

„Cât de cinic, agentul Rusiei intră în Moldova prin România”. Dorin Chirtoacă, despre revenirea în țară a lui Renato Usatîi

După ce, astăzi, Renato Usatîi a revenit în țară pentru a-și demonstra nevinovăția, Dorin Chirtoacă a ținut să comenteze întoarcerea în Moldova a liderului Partidului Nostru, învinuindu-l de colaborare cu autoritățile din Federația Rusă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Chirtoacă susține că Usatîi a revenit în Moldova, fiind trimis de către Rusia pentru a consolida forțele de stânga.

„Rusia deja l-a trimis pe Usatîi să consolideze stânga pro-rusă, cu Dodon sau în locul lui. Cât de cinic, agentul Rusiei intră în Republica Moldova prin România”, spune liderul PL.

În opinia lui Dorin Chirtoacă, Rusia vrea să profite de pe urma acțiunii întreprinse de noi toți și susținută de UE și SUA, privind debarcarea regimului Plahotniuc, treptat, să ne aducă sub regimul Putin. De asemenea, liderul PL sugerează Guvernului Sandu și dreptei pro-europene să se mobilizeze pentru a obține o majoritate mai mare de 50% la orice fel de alegeri.

Totodată, Chirtoacă insistă să fie prezentate toate detaliile din dosarele penale deschise pe numele lui Renato Usatîi pentru a arăta societății cum stau lucrurile cu liderul Partidului Nostru.

Articole asemănătoare

Back to top button