fbpx

Călin Vieru insistă și-i cere repetat lui Andrei Năstase să se retragă din cursa electorală: „Să nu înlocuim un oligarh cu altul”

Călin Vieru, care candidează pe aceeași circumscripție uninominală cu liderul PPDA, Andrei Năstase, îi cere din nou ultimului să se retragă din cursa electorală pentru scrutinul din 24 februarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De această dată, fiul regretatului poet își argumentează apelul, menționând că Moldova nu a are nevoie să înlocuiască un oligarh cu alții.

„Domnule Andrei Năstase, cu siguranță Republica Moldova nu are nevoie să înlocuiască un oligarh cu alții, adică pe Vlad Plahotniuc cu Filat, Țopa și Platon pe care îi reprezentați. Vă luptați pentru ei, nu pentru bunăstarea poporului! 

(…) Aceasta este șansa dumneavoastră de a demonstra, odată pentru totdeauna, că susțineți mișcarea unionistă și poporul țării!”, a notat Vieru.

În context, acesta l-a invitat pe Andrei Năstase la o dezbatere publică televizată.

Amintim că Vieru i-a mai cerut o dată lui Năstase să renunțe la alegerile parlamentare, motivând că reprezentantul blocului ACUM nu va avea timp să discute cu cetățenii. Atunci, Năstase a comentat astfel: „De ce nu s-ar retrage ei, dar tot vin cu propuneri? Cu ce drept îndrăznesc acești anonimi să ne ceară nouă să ne retragem din cursă?”.

Menționăm că cei doi candidează pe circumscripția nr. 33, alături de Constantin Țuțu (PDM), Andrei Năstas (candidat independent), Roșca Vladimir (PSRM) și Boris Volosatîi (candidat independent).

Articole asemănătoare

Back to top button