fbpx

Călin Vieru îi cere lui Andrei Năstase să se retragă din cursa electorală în favoarea sa. Ce motiv invocă?

Candidatul independent pe circumscripția nr. 33, Călin Vieru, în cere contracandidatului său, Andrei Năstase, să se retragă din cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un comunicat, Vieru scrie că motivele pentru care liderul PPDA ar trebui să facă acest lucru sunt evidente în marea lor majoritate.

„În primul rând, domnule Andrei Năstase, dumneavoastră nu aveți și nu veți avea timpul să fie reprezentantul locuitorilor din Chișinău ale căror voturi le doriți în Circumscripția Chișinău! Dumneavoastră sunteți antrenat într-o luptă electorală la nivel național și veți fi ales cu siguranță pe lista blocului electoral ACUM”, a notat Vieru care-l mai acuză pe Năstase și de faptul că s-a „unit în horă” cu Igor Dodon și Renato Usatîi în 2015 și 2016.

Călin Vieru afirmă că retragerea lui Năstase va fi în favoarea oamenilor din suburbiile Chișinăului și a celor care își doresc Unirea cu România.

„Odată cu retragerea candidatului Andrei Năstase din Circumscripția uninominală 33 sunt sigur că împreună cu celălalt candidat unionist, domnul Boris Volosatîi, vom găsi o soluție pentru ca un singur candidat care își dorește Unirea cu România să lupte pentru voturi.

Este un prim pas pe care îl voi face spre realizarea unuia dintre obiectivele mele de campanie: constituirea unui grup parlamentar al unioniștilor”, conchide Vieru.

Andrei Năstase nu a venit cu o reacție în acest sens deocamdată.

Articole asemănătoare

Back to top button