fbpx

Cadavrul unui bărbat, descoperit strangulat de un copac în parcul „La Izvor”. Polițiștii presupun că ar fi vorba despre suicid

Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit pe malul lacului din parcul „La Izvor”. Descoperirea a fost făcută ieri dimineață, în jurul orei 08:55, de către o persoană care se plimba prin preajmă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Trecătorul a alertat poliția, care, împreună cu medicul legist, deplasându-se la fața locului, a stabilit că ar fi vorba despre un caz de suicid, întrucât victima era agățată cu o funie de creanga unui copac de pe malul lacului. În urma verificărilor, s-a constatat că pe corpul bărbatului nu există urme de moarte violentă.

Alexei Grosu, șeful IP Buiucani, a declarat, pentru deschide.md, că victima este un bărbat în vârstă de 40 de ani, originar din raionul Călărași, care și-ar fi pus capăt zilelor fără ca să lase vreun bilețel de adio.

„Bărbatul era căsătorit în capitală, dar nu avea copii. Soția victimei ne-a zis că bărbatul a ieșit din casă fără ca să-i zică unde se duce, dar că nici nu avea probleme grave care l-ar fi făcut să-și ia zilele”, a spus Grosu.

Pe acest caz, oamenii legii au inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care a murit bărbatul, dar și ce l-ar fi determinat pe acesta să se sinucidă.

Articole asemănătoare

Back to top button