fbpx

Bărbatul care a urcat pe linia de înaltă tensiune ar avea probleme psihice. Ce spune Poliția?

Astăzi, un bărbat în stare de ebrietate ar fi urcat pe o linie de înaltă tensiune. Ca urmate, mai multe cartiere din capitală au rămas fără curent electric.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactată de ZUGO, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic, ne-a comunicat că oamenii legii au fost alertați la ora 11:10.

La fața locului s-au deplasat pompierii, grupa operativă al Inspectoratului de Poliție a sectorului Rîșcani și un echipaj medical. Polițiștii au stabilit identitatea bărbatului. Acesta are 32 de ani și ar avea probleme psihice. Acesta nu a fost dat încă jos de pe instalație.

Citește și: ultima oră | O persoană în stare de ebrietate a urcat pe o linie de înaltă tensiune. Mai multe cartiere din capitală au rămas fără curent electric

Precizările RTEC cu referire la circulația troleibuzelor: „Toate rutele circulă”

Precizările Primăriei referitor la circulația troleibuzelor în capitală. „Este sistată circulația transportului public în zona centrală a capitalei”

foto | Astăzi vor merge cu 30% mai puține troleibuze. Circulația transportului public, dată peste cap de incidentul la linia de înaltă tensiune

Articole asemănătoare

Back to top button