fbpx

„Avionul cobora cu viteză, iar la bord era liniște mortală”. Declarațiile unui pasager al aeronavei cu destinația Moscova, care s-a întors de urgență la Chișinău

Unul dintre pasagerii aflați la bordul avionului care acum două zile, a făcut cale întoarsă pentru a ateriza de urgență pe Aeroportul Chișinău, din cauza unor probleme tehnice, a povestit internauților experiența trăită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul a scris în detalii care a fost atmosfera și cum s-au succedat evenimentele la bordul avionului, care se pornise pe 11 martie spre Moscova, dar nu a mai ajuns. Totodată pasagerul a acuzat angajații companiei responsabile de zbor de lipsă de profesionalism.

„La aproximativ 20 de minute de la decolare, comandantul navei a anunţat pasagerii că urmează să intrăm într-o zonă de turbulenţe. La scurt timp, pilotul a raportat pasagerilor că avionul are probleme tehnice şi suntem obligaţi să ne întoarcem la Aeroportul din Chişinău. În stare de urgenţă, personalul s-a comportat extrem de neprofesional, şocul şi frica s-au pronunţat puternic pe feţele şi comportamentul lor, ceea ce ușor ar fi putut declanşa panică în avion”, a povestit bărbatul.

Totodată, acesta a ținut să-l laude pe unul dintre însoțitorii de bord, care deși cu mâinile tremurânde și fața roșie a mers printre scaune și a împărțit apă pasagerilor.

După o decolare bruscă, dar reușită, aeronava a fost înconjurată de autospeciale și tehnicieni, iar reprezentanții companiei au anunțat pasagerii că în scurt timp aceasta va fi reparată, iar ei vor putea să își continue cursa la bordul aceluiași avion.

„Avionul a început să piardă din altitudine cu o viteză inexplicabilă, iar la bord era o liniște mortală. Toată lumea era speriată, iar ajunși la sol nu am primit decât niște scuze seci din partea angajaților companiei”, a mai adăugat clientul nemulțumit.

Majoritatea celor coborâți din avion au refuzat să-și continue călătoria, solicitând să li se întoarcă banii cheltuiți pentru bilete.

Drept răspuns la cele întâmplate, compania a cărei nave efectua zborul a venit cu o explicație și un șir de scuze aduse pentru incomoditățile create. Totodată, aceștia au subliniat că în urma incidentului niciunul dintre pasagerii care se aflau la bordul aeronavei nu a avut de suferit.

Amintim că, pe 11 martie, un avion care zbura spre Moscova a aterizat la doar o oră după decolare, întorcându-se de urgență la Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button