fbpx

Avertizarea înfricoșătoare a unui epidimiolog. Coronavirusul ar putea afecta 60% din populația Terrei

Coronavirusul ar putea afecta 60% din populația Terrei. Despre asta anunță epidiomologul de la Hong Kong Gabriel Leung.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Specialistul consideră că primul lucru pe care trebuie să îl facă autoritățile este să controleze răspândirea virusului. Astfel, acesta urmează să vorbească la întrunirea OMS despre eficiența metodelor aplicate de administrația de la Beijing.

Leung declară că este important să se stabilească nivelul epidemiei la nivel global. Totodată, el intenționează să le recomande și altor state anumite măsuri pe care le-a întreprins China, informează presa străină.

Precizăm că, potrivit ultimelor date statistice, coronavirusul a provocat deja peste 1000 de decese, iar mai mult de 40.000 de persoane au fost infectate. Cel mai mare număr al bolnavilor se înregistrează în China, dar maladia a ajuns și în peste 20 de țări.

Până acum, nici un cetățean al Moldovei nu a fost diagnosticat. Totuși, doi conaționali au fost blocați în Japonia după ce au călătorit pe un vas de croazieră împreună cu alte persoane bolnave, alții doi au fost evacuați din orașul Wuhan, considerat epicentrul epidemiei, iar încă două persoane au fost plasate în carantină în Moldova imediat după revenirea din China.

Articole asemănătoare

Back to top button