fbpx

Autoritățile previn colectorii de produse agricole, pentru care a intrat în vigoare regimul simplificat de achiziție: „Evitați speculațiile”

Din 1 ianuarie 2020 a intrat în vigoare regimul simplificat de întocmire a documentelor aferente achizițiilor de produse agricole de la persoanele fizice, în special pentru nuci și miezul de nucă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest sens, premierul Ion Chicu a venit cu un avertisment către agenții care cumpără acest produs, îndemnându-i să evite manipulările pe marginea acestui subiect.

„Previn agenții de achiziții să nu încerce să manipuleze că această modificare are impact negativ asupra prețurilor de achiziții. V-am făcut „viața mai simplă” ca să nu completați mii de acte de achiziție, dar dacă vor fi speculații legate de această simplificare de procedură – vom acționa cu toată fermitatea”, a scris prim-ministrul pe pagina sa de Facebook, urându-le succes în afaceri.

Precizăm că această decizie a fost adoptată în urma mai multor ședințe ale comisiei interguvernamentale pentru examinarea problemei privind monopolul la exportul de nuci, care a fost instituită la data de 1 iulie 2019.

Articole asemănătoare

Back to top button