fbpx

Ar putea fi vorba despre un nou sezon? Fanii Game of Thrones, puși pe jar după apariția unui tweet pe pagina producției

Fanii Game of Thrones au fost puși pe jar după o publicație pe pagina oficială de Twitter a producției. Mulți dintre urmăritori sunt de părerea că ar putea urma un nou sezon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Creatorii serialului au utilizat pentru tweet celebra frază „Winter is coming” (tr. red. „Vine iarna”). În câteva zile, postarea a adunat mai mult de 400.000 de aprecieri, dar și peste 100.000 de distribuiri. În numeroasele comentarii care au fost lăsate sub mesaj, fanii au prezentat diverse ipoteze referitoare la mesajul pe care au vrut să îl transmită producătorii.

Unii sunt de părerea că ar fi vorba despre un nou sezon, iar alții consideră că echipa de producție a decis să modifice ultimile episoade după ce mai mulți fani au rămas dezamăgiți de ele.

Precizăm că, doar în SUA, finalul serialului a atras în fața micilor ecrane peste 19.000 de spectatori. Atunci, presa străină vehicula că mulți dintre ei și-au cerut voie de la serviciu pentru o zi ca să reușească să vadă filmul, iar după difuzare – peste 1,5 milioane de oameni au semnat o petiție prin care cereau refilmarea ultimului sezon.

Articole asemănătoare

Back to top button