fbpx

Ar fi sustras bani de la o femeie de 87 de ani și i-ar fi cheltuit pe băutură și țigări. Ce riscă suspecții?

Polițiștii din Rezina au identificat  un bărbat și un minor suspectați de comiterea unui jaf. Cei doi ar fi pătruns în casa unei femei în vârstă de 87 de ani și i-ar fi sustras banii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor, pe 30 aprilie 2019, polițiștii au fost sesizați de locuitoarea orașului Rezina, care a comunicat că în jurul orei 00.50, două persoane necunoscute de gen masculin, vorbitori de limba rusă, forțând ușa de la intrare, au pătruns în casă.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că necunoscuții i-au aplicat femeii o lovitură cu pumnul în regiunea capului și amenințând-o verbal cu răfuială fizică, au pretins de la victimă mijloace bănești. Femeia le-a dat  cinci mii de lei, după care suspecții au plecat într-o direcție necunoscută.

Potrivit unui comunicat al Poliției, în urma măsurilor întreprinse, în aceiași zi, oamenii legii au identificat două persoane, un bărbat de 30 ani, și un minor de 17 ani, consăteni de-ai femeii. Suspecții au reușit pe parcursul zilei să cheltuie banii pe diferite produse precum țigări și băutură.

Bărbatul este reținut și își recunoaște vina, iar minorul este cercetat în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții risscă închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42.500 la 67.500 de lei.

Articole asemănătoare

Back to top button