fbpx

Ar fi sustras 60.000 de lei dintr-un automobil. Doi bărbați, suspectați de furt, au fost reținuți de poliție

Doi bărbați, suspectați de furt, au fost reținuți de polițiștii din Ialoveni. Aceștia ar fi sustras la începutul lunii curente aproximativ 60.000 de lei dintr-un automobil al unei întreprinderi de prestare a serviciilor de livrare a mărfii în mai multe magazine din țară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General de Poliție, infracțiunea a fost comisă pe 5 martie, în jurul orei 12:30. Unul dintre reținuți a lucrat anterior la întreprindere în calitate de șofer și cunoștea bine traseul vehiculului.

Suspecții ar fi urmărit automobilul iar la un moment dat șoferul a coborât din mașină, dar nu a încuiat-o. Astfel, cele două persoane reținute ar fi pătruns în interiorul vehiculului și ar fi sustras banii colectați de la magazine, care erau depozitați într-un loc special.

Șoferul a observat hoții, dar nu a reușit să îi prindă și a apelat poliția. În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiștii și procurorii din Ialoveni, suspecții au fost identificați și reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă până la 7 ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button