fbpx

Apple plănuiește mai multe schimbări de design la iPhone 15: „Mici, dar notabile”

Potrivit FORBES, scurgerile de informații despre iPhone 15 susțin că Apple plănuiește mai multe schimbări de design care îți vor acapara atenția, transmite AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acum, leaker-ul ShrimpApplePro a dezvăluit mai multe detalii, spunând că schimbările înseamnă că „iPhone 15 arată acum mai Android ca niciodată”.

Într-o serie de tweet-uri, leakerul anonim susține că toate modelele iPhone 15 vor avea margini curbate cu o Insulă dinamică. Se spune că marginile vor crea același efect ca la Apple Watch, unde Apple folosește curbe subtile pentru a face ca ecranul să pară că se revarsă peste părțile laterale ale ceasului.

Aceasta este o tendință populară pe smartphone-urile Android. Fără îndoială, unii fani iPhone vor fi îngrijorați la gândul că telefoanele lor seamănă mai mult cu rivalii Android. ShrimpApplePro îi liniștește însă că sursa lor „a descris iPhone 15 pro max (aka ultra) ca fiind foarte frumos” , Apple dezvăluind, de asemenea, că a redus marginile la modelele Pro.

Modificări de design ale iPhone 15: Mici, dar notabile

În plus, ShrimpApplePro spune că ecranele iPhone 15 vor avea aceleași dimensiuni ca cele ale seriei iPhone 14 (6,1 și 6,7 inci) și vor folosi sticlă Ceramic Shield.

Leaker-ul afirmă că sursa lor nu vede nicio diferență în ceea ce privește dimensiunea orificiului camerei frontale de pe modelele standard de iPhone 15 și crede că nu va exista nicio actualizare aici.

De asemenea, se așteaptă ca gama iPhone 15 să vină cu butoane de volum și de alimentare solid-state, un lucru raportat pe scară largă de alte surse.

Având în vedere că se așteaptă ca prețurile iPhone 15 să crească, Apple trebuie să capteze atenția fanilor și se pare că aspectul acestor telefoane va fi una dintre modalitățile prin care compania va face acest lucru.

Articole asemănătoare

Back to top button