fbpx

Anul acesta fără Festivalul Căpșunelor. Dodon: L-am lăsat pe anul viitor, nu cred că era momentul

Festivalul Căpșunelor, organizat anual sub patronajul președintelui țării, nu va mai avea loc. Evenimentul, care trebuia să se desfășoare pe 16 iunie, a fost anulat din cauza ultimelor evenimente politice din țara noastră. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel puțin asta a dat de înțeles Igor Dodon, care a participat aseară în cadrul emisiunii „Puterea a patra”. Deși festivalul nu a mai fost organizat, șeful statului a dat asigurări că agricultorii au avut vânzări bune.

„Căpșune deja nu sunt. Eu cred că nu era momentul pentru căpșune. I-am rugat și pe cei din Sadova să-l lăsăm pentru anul viitor. Cu toate că vreau să vă spun că vânzările au fost foarte bune. În contextul deschiderii pieței ruse, anul acesta a fost un preț destul de bune pentru căpșune. Roada nu a fost prea mare pentru că au fost ploi, dar cred că au fost un an bun pentru agricultori, vedem ce va fi mai departe”, a punctat Dodon.

De menționat că, anterior, președintele țării menționase că în cadrul festivalului cheful și voia buna urma să fie asigurate de artista din Rusia Sofia Rotaru. Anul trecut, invitatul special al evenimentului a fost Filip Kirkorov.

Articole asemănătoare

Back to top button