fbpx

Andrei Năstase se bucură de victorie: „Lupta noastră politică pentru oamenii liberi ai Moldovei abia începe!”

Andrei Năstase, co-președintele Blocului Electoral ACUM, după ce a aflat rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare din 24 februarie, a ținut să vină cu un mesaj de mulțumire către toți cei care și-au dat voturile pentru respectiva formațiune, dar și pentru el personal în calitate de candidat pe circumscripția nr. 33.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Citește și: lista nominală | Ei sunt cei 101 deputați aleși de cetățenii Republicii Moldova în Parlament

Năstase s-a arătat recunoscător pentru încrederea acordată de moldoveni.

„Prezența la vot în Chișinău a fost mai mare decât anul trecut, la alegerile pentru primărie, fapt care demonstrează, în mod clar, că opțiunea chișinăuenilor este pentru SCHIMBARE, pentru racordarea societății noastre la valorile și principiile democratice, europene.

Blocul ACUM, candidații noștri, au câștigat alegerile în circumscripțiile municipiului Chișinău, iar acest lucru ne onorează și ne obligă.

Mulțumesc în mod deosebit cetățenilor de excepție din Circumscripția 33, cei care au înțeles și simțit pe pielea lor cât de urâtă poate fi o campanie electorală atunci când niște mafioți vor să ajungă cu orice preț în Parlament. Oamenii nu s-au lăsat intimidați și nu au permis acest lucru!

Vă mulțumesc încă o dată și vă vom ține la curent cu toate evenimentele care vor urma. Lupta noastră politică, în numele și pentru oamenii liberi ai Moldovei, abia începe!”, a scris acesta.

Citește și: 

96% din voturi au fost numărate. Cum arată Parlamentul ales de moldoveni la 24 februarie 2019?

Articole asemănătoare

Back to top button