fbpx

Andrei Năstase: Dacă socialiștii câștigă Primăria Chișinău, e o mare problemă

Vicepremierul și ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, invitat la emisiunea televizată „Puterea a Patra” de la N4, a declarat că Blocul ACUM va veni cu un candidat comun pentru funcția de primar al capitalei, însă despre cine este vorba, oficialul nu a dezvăluit deocamdată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta nu a confirmat și nici nu a infirmat că ar putea chiar el fi pretendentul la fotoliul Primăriei Chișinău și a accentuat că formațiunea din care face parte va anunța oficial atunci când candidatul va fi ales.

Totodată, Năstase a precizat că Blocul ACUM va merge la alegerile generale locale din 20 octombrie să „Câștige capitala”.

„Nu avem dreptul să pierdem aceste alegeri, iar pentru a le câștiga, trebuie să fim uniți, trebuie să atragem în jurul proiectului nostru toate forțele democratice, europene, astfel încât socialiștii să nu aibă nicio șansă de a câștiga aceste alegeri”, a declarat vicepremierul.

Întrebat de jurnalist, din ce motiv este într-atât de categoric față de un potențial câștig al socialiștilor, odată ce ACUM și PSRM au format o alianță parlamentară, Năstase a răspuns că în cazul unui asemenea scenariu, Republica Moldova va fi sortită eșecului.

„E o mare, mare problemă. Dacă câștigă socialiștii, republica asta nu mai are viitor. Dacă socialiștii mai câștigă și capitala, Republica Moldova e sortită eșecului. De asta, absolut toți trebuie să înțeleagă: scrutinul din 20 octombrie este vital pentru capitală și pentru Republica Moldova”, a conchis președintele Partidului Platforma DA.

Articole asemănătoare

Back to top button