fbpx

Anastasia Fotachi, Aliona Sweetface și Olga Blanc își scot hainele la vânzare pentru un scop nobil. Când va avea loc târgul și pe cine vor să ajute vedetele?

Mai mulți influenceri de pe Instagram s-au mobilizat pentru a organiza un Târg de Caritate, dedicat unui băiețel de numai patru luni, care suferă de o boală. Fetele își vor scoate la vânzare hainele personale, iar doritorii de a-și reînnoi garderoba se pot alătura și cumpăra hăinuțele care le sunt pe plac. Dat fiind scopul evenimentului, prețurile vor fi unele simbolice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La târg vor participa Elena Oleinic-Slivinschi, Aliona Sweetface, Olga Blanc și Anastasia FotachiNu este prima dată când platforma „Garderoba” unește oamenii cu inimă mare pentru realizarea unor fapte nobile. De această dată, eroul evenimentului este micuțul Gabriel Mogorean.

„Când e prea multă durere, când e prea multă disperare, când vezi părinți îngenuncheați la pământ de frica de a-și pierde copilul, nu ai cum să rămâi indiferent”, spune una dintre organizatoare pe pagina evenimentului.

Sâmbătă, 2 noiembrie, toți doritorii sunt așteptați pe str. Pușkin 14, între orele 11:00 și 15:00. Ușile sunt deschise nu doar pentru acei care vor să procure hăinuțe, ci și pentru cei care vor să doneze.

Articole asemănătoare

Back to top button