fbpx

„Am fost otrăviți cu un mix de metale toxice”. După Sandu și Năstase, Alexandru Machedon declară că familia lui a fost intoxicată cu mercur

Omul de afaceri, susținătorul și prietenul lui Andrei Năstase, Alexandru Machedon, susține că familia lui a fost otrăvită cu mercur. Acesta a făcut publice rezultatele mai multor investigații medicale, declarând că atacul a fost îndreptat și spre socrii săi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alexandru Machedon spune că a simțit primele simptome încă în 2016, dar a dat vina pe oboseală. Totuși, după ce a observat aceleași probleme de sănătate și la membrii familiei, Machedon s-a adresat medicilor, care i-au consultat nevasta, copiii și socrii. Analizele de laborator au arătat că mercurul din sângele soției, copiilor și socrului omului de afaceri era mărit de 3-5 ori, iar din al lui – de 8 ori.

„Am dat aceste analize la Centru Diagnostic German din Chișinău, ulterior în Ucraina și Germania. De fiecare dată medicii ne spuneau ca există o cantitate mărită de metale grele cu proveniență inexplicabilă. Acest fapt demonstrează ca cineva intenționat a încercat sa ne otrăvească, să ne distrugă”, scrie Machedon într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, în această săptămână, Andrei Năstase și Maia Sandu au declarat și au prezentat dovezi care ar confirma că politicienii au fost otrăviți cu mercur.

Articole asemănătoare

Back to top button