fbpx

Alt grup de consilieri socialiști și democrați părăsește formațiunile și aderă la Partidul ȘOR

Un grup de consilieri ai PSRM și PDM din comuna Regina Maria, raionul Soroca, a anunțat că părăsește formațiunile politice, motivând că acestea nu mai reprezintă interesele alegătorilor. Ei aderă la Partidul ȘOR, menționând că acesta, deși este în opoziție, a reușit să livreze cetățenilor rezultate concrete.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Consilierul socialist Iurii Slutu susține într-o declarație că PSRM s-a schimbat radical în ultima perioadă de timp și nu mai reprezintă interesele cetățenilor.

„În aceste condiții, eu ca și consilier local al Partidului Socialiștilor din comuna Regina Maria, nu mai văd posibilitatea să fac parte dintr-o echipă instabilă și fără viziune”, susține oficialul.

Și aleșii locali ai PDM consideră că formațiunea s-a îndepărtat în totalitate de la problemele și așteptările oamenilor.

„Încă de la înființarea sa, Partidul Democrat a fost formațiunea politică pe care ne puteam bizui. Am crezut că va rămâne pe același făgaș. De asta am candidat la alegerile locale pe listele acestei formațiuni. Din păcate, în ultimele luni, lucrurile s-au înrăutățit simțitor”, susține Valentin Patraș în declarația sa.

Amintim că, ieri, un grup de aleși locali ai PSRM din Năslavcea, raionul Ocnița, au anunțat că părăsesc formațiunea și aderă la Partidul ȘOR, iar în ultimele luni, 16 primari și zeci de consilieri locali au părăsit PSRM și PD și au trecut la formațiunea Partidului ȘOR.

Articole asemănătoare

Back to top button