fbpx

Alexandru Jizdan renunță la fotoliul de ministru al Afacerilor Interne. Care este motivul?

Ministrul Afacerilor Interne și-a anunțat astăzi degrevarea de la atribuțiile de serviciu și suspendarea din funcție. Acesta va participa la alegerile parlamentare din februarie 2019.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alexandru Jizdan va candida pe circumscripția nr. 34 din Anenii Noi, de unde este de baștină. În același timp, oficialul a menționat, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, că rămâne alături de familia Ministerului Afacerilor Interne, dar se va concentra pe acțiunile din cadrul campaniei electorale în următoarele 2 luni.

„Timp de aproape 3 ani am reușit împreună cu echipa MAI să realizăm obiective importante, iar în toată această perioadă am spus colegilor să-și concentreze eforturile pentru a ajuta oamenii, pentru a le oferi siguranță, indiferent de culorile politice. Rămâne valabilă și astăzi această formulă, mai ales pentru colegii care poartă epoleți. Eu însă, ocupând funcția de ministru, nu pot să nu mă implic alături de colegii din Guvern, pentru că-mi pasă de Republica Moldova și pentru că știu cât au luptat conaționalii noștri pentru pacea și independența pe care ne-o dorim toți”, a scris oficialul degrevat.

Nu se cunoaște încă cine va ocupa funcția de ministru interimar.

 

Articole asemănătoare

Back to top button