fbpx

Alertă neobișnuită la 112. O tânără din capitală era cât pe ce să rămână fără deget din cauza inelului de logodnă

O cerere în căsătorie ar fi putut să se termine cu final tragic pentru o tânără din capitală. Totul s-ar fi întâmplat după ce prietenul ei i-ar fi făcut cerere în căsătorie, iar inelul de logodnă pe care i l-a cumpărat era cu o mărime mai mică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totuși, tânăra a decis să-l îmbrace pe deget și l-a purtat toată ziua la lucru, însă să-l scoată așa și nu a putut. Prin urmare, fata a fost nevoită să apeleze la ajutorul salvatorilor chiar la locul de muncă.

„Fata este cu siguranță o luptătoare și cu zâmbetul pe buze a suportat durerea – pentru aceasta Respect! Degetul ei era foarte umflat, prin urmare, era imposibil să scoatem inelul fără a-l deteriora (iartă-ne, prietene, nu am făcut-o intenționat).

Am fost nevoiți să folosim foarfecele pentru tăierea inelului. Din fericire, degetul fetei nu a avut de suferit, iar inelul urmează să fie reparat”, povestește pompierul Dmitri Polşcin.

În context, pompierua îndemnat băieții să dăruiască inele cu mărimea potrivită. „Acestea sunt mult mai plăcut de purtat, decât să le scoateți cu ajutorul salvatorilor”, a conchis Polşcin.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button