fbpx

Alertă cu bombă la Primăria Chișinău. Clădirea a fost evacuată. Ceban: „Chiar la fiecare două zile?”

Alertă cu bombă la Primăria Chișinău. Despre faptul că Primăria ar fi minat a anunțat primarul Capitalei, Ion Ceban. Ulterior acest lucru a fost confirmat și de către oamenii legii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Chiar la fiecare 2 zile? Postul de poliție din Primăria Chișinău a fost anunțat de către secția de poliție a Inspectoratului Centru, precum că sediul Primăriei este minat. Astfel, s-a dispus evacuarea personalului care activează în clădire pentru a fi desfășurate verificările de rigoare. Și așa în fiecare zi în toată țara,” a scris primarul de Chișinău pe pagina sa de Facebook.

La fața locului au intervenit toate serviciile specializate. În prezent, se fac verificări, pentru a se afla dacă în sediul Primăriei Chișinău există explozibili, susțin reprezentanții Poliției.

Menționăm că pentru comunicarea mincinoasă cu bună-știință despre actul de terorism, legea penală prevede pedepse sub formă de amendă (până la 42500 lei), muncă neremunerată în folosul comunității (până la 240 ore) sau închisoarea de până la 2 ani.

Citește și: Încă o alertă cu bombă a dat peste cap orarul Aeroportului Internațional Chișinău. Precizările Poliției de Frontieră

Articole asemănătoare

Back to top button