fbpx

Al șaptelea candidat pentru parlamentarele din Hâncești a fost înregistrat oficial în cursă

Anatolie Postolachi, candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hâncești, a fost astăzi înregistrat oficial în cursa electorală. Acesta este cel de-al șaptelea pretendent la fotoliul de deputat în cadrul scrutinului din 15 martie. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anatolie Postolachi s-a născut în satul Buțeni, raionul Hâncești, are 47 de ani și este jurist de profesie. A activat ca primar al satului său de baștină în perioada anilor 1999 – 2007. Ulterior, timp de doi ani, a fost vicepreședinte al raionului Hâncești, iar din 2009 până în 2013 a exercitat funcția de șef al Organizației Teritoriale Hâncești și reprezentant al Guvernului în teritoriu (2009-2013).

Amintim că la alegerile din Hâncești au fost înregistrați deja șase candidați. Este vorba de Ion Mereuță (PDM), Ștefan Gațcan (PSRM), Olesea Stamate (PAS), Vitalie Balinschi (Partidul „ȘOR”), Dorin Chirtoacă (Blocul Electoral UNIREA) și Grigore Cobzac (candidat independent, susținut de PUN și PPDA).

CEC a anunțat ieri că va deschide 44 de secții de votare în circumscripția nr. 38 pentru scrutinul din 15 martie. Campania electorală urmează să înceapă pe 14 februarie.

Articole asemănătoare

Back to top button