fbpx

Ai voință și ești preocupat de problemele comunității? Interact Chișinău te așteaptă în familia sa

A trecut vacanța de vară, iar tu încă nu ai realizat tot ce ți-ai propus? Încă nu este târziu: Interact Chișinău a dat start aplicărilor! Dacă ești un tânăr preocupat de problemele comunității, ai voință, curaj și vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani – este momentul să îți depui candidatura.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Interact este o organizație non-guvernamentală, non-profit, apolitică și areligioasă, ce are cluburi în tocmai 159 de țări. Cu peste 468.000 de „interactieni”, acest club reunește tinerii din întreaga lume în jurul numeroaselor cauze nobile: susținerea tinerilor defavorizați, orientare profesională, combaterea problemelor ecologice.

De ce să aplici la Interact?

„În primul rând, Interact nu mai este doar un club, ci a devenit o adevărată familie. Atmosfera mereu caldă și prietenoasă, precum și oamenii deschiși, fac experiența Interact una inedită.  Doar aici ai ocazia să dai viață ideilor tale și să dezvolți un potențial proiect cu susținerea unei echipe pregătite și active. Întâlnirile săptămânale ale tuturor membrilor în cadrul ședințelor pun bazele noilor inițiative, transformându-se în evenimente de succes în palmaresul Interact.

În al doilea rând, Conferințele Districtuale, organizate de două ori pe an, îți oferă posibilitatea de a lega prietenii pe viață cu cei care au aceleași interese și preocupări; și de a fructifica această relație prin viitoare colaborări.

Cu siguranță, experiența de voluntariat este una necesară și pentru parcursul personal al tuturor tinerilor, dezvoltând calități indispensabile pentru viitor: leadership, abilități de comunicare, responsabilitate, autonomie și creativitate”, vă transmit cei de la Interact.

Dacă vrei să faci parte din această echipă, pentru a realiza lucruri frumoase împreună cu alți tineri, nu ezita să completezi un formular. Aplicările pot fi trimise până pe 31 august curent.

Pentru alte detalii privind această organizație, aplicările și următoarele etape de selecție, te indemnăm să urmărești pagina de Facebook – Interact Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button