fbpx

Ai grijă de sănătate toamna: Cinci sfaturi pentru a-ți menține imunitatea atunci când afară se face frig

Vremea se răcește, iar corpul nostru are nevoie de ajutor pentru a se menține în formă și a nu ceda schimbărilor vremii și asteniei. Așadar, ZUGO a pregătit câteva sugestii pentru cei care își doresc să întărească imunitatea toamna.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Începeți cu detoxifierea. Nu este necesar să țineți foamea și să consumați doar apă. Planificați procesul pentru câteva zile, beți cât mai multă apă, ceaiuri naturiste și sucuri fresh. Optați pentru fructe, legume și excludeți cafeaua, tutunul, băuturile alcoolice și mâncarea grasă.

2. Consumați cât mai multe vitamine. Alegeți produse de sezon: dovleac, sveclă, mere, prune, struguri, nuci. La fel, includeți în meniu produse care sporesc imunitatea: ardeiul iute, ghimbirul, ceapa sau usturoiul.

3. Eliminați stresul. Încercați să nu vă certați cu nimeni, să fiți pozitivi și să dați dovadă de înțelepciune în orice situație. Totodată, puteți merge la ore de meditație, la masaj sau vă puteți cumpăra o carte antistres.

4. Dormiți suficient. Un organism obosit este lent și vulnerabil. Așadar, nu uitați să puneți capul pe pernă pentru 6-7 ore și să-i permiteți creierului să se odihnească.

5. Faceți mișcare regulat. Rezervați-vă câte o oră pe zi pentru a vă plimba sau a face sport. Asta o să vă ajute să vă mențineți în formă și să acumulați energie.

Articole asemănătoare

Back to top button