fbpx

Ai galeria telefonului plină de fotografii spectaculoase? Aplică la un concurs internațional și câștigă premii de până la 9000 de euro

Deoarece în ultimii ani, telefoanele mobile au devenit obiecte de primă necesitate pentru mulți dintre noi, iar fiecare moment important pe care îl trăim este imortalizat cu o fotografie, o organizație internațională a hotărât să lanseze un concurs dedicat imaginilor surprinse de camerele smartphone-urilor noastre.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

PHmuseum a dat startul unui concurs dedicat fotografiilor surprinse cu telefonul mobil, la care poate participa oricine, indiferent de experiență, vârstă sau țară. Proiectul este unul mai mult social, iar organizația își propune ca, până în 2024, să analizeze fenomenul evoluției imaginilor surprinse de smartphone-uri, imprimându-le pe hârtie.

Răsfoiește arhiva bibliotecii tale mobile și aplică la una dintre categoriile pe care le-au deschis organizatorii, până pe data limită – 13 iunie. În concurs pot fi înregistrate mai multe fotografii ale aceluiași autor, ceea ce crește șansele de a obține unul dintre premii sau chiar locul întâi, premiat cu 8000 de lire sterline (echivalent a 9000 de euro).

 

Articole asemănătoare

Back to top button