fbpx

Aflat în vizită la Moscova, Ion Ceban a avut o „discuție constructivă” cu vicepremierul rus Dmitrii Kozak

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a avut astăzi o întrevedere cu viceprim-ministrul, reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova, Dmitrii Kozak.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ceban spune că a primit felicitări din partea oficialului rus cu ocazia alegerii sale în funcția de primar general al municipiului Chișinău. Dmitrii Kozak i-a urat, de asemenea, succes în exercitarea mandatului.

„Am avut o discuție constructivă și am abordat mai multe subiecte din domeniul, economic, social, cultural și educație. La fel, am convenit sa avem o colaborare strânsă, între municipiul Chișinău cu orașele și regiunile din Federația Rusă. Am convenit sa elaboram un plan de acțiuni pentru perioada urmatoare. Știu că este un potențial enorm în acest sens. Îl vom valorifica împreună!”, a scris edilul-șef al capitalei pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că Ion Ceban întreprinde astăzi, 28 noiembrie, o vizită oficială la Moscova, la invitația primarului Serghei Sobeanin.

Articole asemănătoare

Back to top button