fbpx

Adolescentul omorât la Orhei este fiul unei membre a PL. Mesajul emoționant al liberalilor: „A fost un copil prea bun pentru lumea în care trăim…”

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a declarat că băiatul în vârstă de 12 ani din Orhei, înjunghiat mortal ieri de către un alt minor, este fiul unei colege de partid, care îndeplinește funcția de secretară a Organizației Teritoriale a PL din raionul Orhei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Copilul de 12 ani, omorât cu cel puțin 12 lovituri de cuțit de un alt copil de 14 ani, este fiul colegei noastre din Partidul Liberal, Cristina Onila, secretar al Organizației Teritoriale din raionul Orhei a PL și este singurul copil al său. Toți suntem alături de Cristina Onila pentru a o susține și încuraja, pentru a o ajuta să poată să treacă peste cea mai aspră și dură cumpănă a unei mame – înmormântarea propriului copil”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

Un mesaj de condoleanțe a fost publicat și pe pagina oficială a formațiunii. Reprezentanții PL susțin că acest caz este „o tragedie a întregii societăți și a noastră tuturor”, iar „Mihai a fost un copil prea bun pentru lumea în care trăim și va râmâne mereu așa în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și l-au iubit…”.

„Exprimăm sincere condoleanțe pentru această pierdere irecuperabilă a unicului fiu al colegei noastre, Cristina Onilă. Durerea și golul rămas în urmă este de neimaginat. În aceste clipe grele, cuvintele și lacrimile necontenite nu pot înlocui și exprima și durerea trăită, este cea mai mare durere trăită de o mamă…este atât de nefiresc și nedrept… Cu profunde gânduri de alinare și compasiune suntem alături de întreaga familie îndurerată, fie ca Dumnezeu să vă dea multă putere și tărie sufletească pentru a trece peste această grea pierdere”, se arată în mesajul semnat de membrii PL.

Citiți și: Caz teribil la Orhei. Un adolescent de 14 ani ar fi omorât un copil: Unde a fost găsit cadavrul?

Articole asemănătoare

Back to top button