fbpx

Administrația unui liceu din capitală construiește un gard în jurul instituției: Cum este motivată decizia?

Administrația liceului „George Călinescu” din capitală construiește un gard împrejurul instituției. Potrivit informației, construcția va avea 2 metri înălțime și trebuie să restricționeze accesul străinilor pe teritoriul școlii, dar, în același timp, să nu blocheze drumul locuitorilor din preajmă către stația de troleibuz.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta este a doua tentativa de a restricționa accesul oamenilor care ies cu copiii pe stadionul instituției sau își plimbă acolo animalele de companie. Totodată, prin curtea liceului trece cărarea care duce de la blocurile de locuit către stația de troleibuz. Anul trecut porțile de lângă cărare au fost blocate, dar mai apoi au fost deschise din nou, deoarece oamenii nu aveau cum să meargă către stație.

Surse din cadrul instituției au relatat pentru ZUGO că gardul este construit din banii colectați de la părinți. Acum trei ani aceștia au adunat câte 900 de lei de la fiecare clasă.

Directoarea liceului, Natalia Bugan, a declarat pentru presă că decizia de a construi gardul a fost luată pentru ca elevii să fie în siguranţă.

Articole asemănătoare

Back to top button