fbpx

Accident cumplit pe o stradă din Criuleni. Un pasager a decedat, iar șoferul în stare de ebrietate – reținut

Un alt accident rutier grav s-a soldat cu decesul unei persoane. Cazul tragic s-a înregistrat în raionul Criuleni, localitatea Mălăieștii Noi, în această noapte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliția a fost sesizată la ora 00.55, de către o persoană care a comunicat că pe traseul Bălăbănești-Dubăsarii Vechi -a produs un accident rutier. Imediat la faţa locului s-a deplasat Echipa de Reacționare Operativă a IP Criuleni.

„Oamenii legii au stabilit că, la intrarea în satul Mălăieștii Noi, un tânăr de 21 de ani, conducând cu viteză excesivă un automobilul de marcă Honda, având ca pasageri alți doi bărbați de 24 și 26 de ani, în curbă, a pierdut controlul volanului și s-a inversat, ulterior s-a tamponat într-un copac de pe marginea carosabilului”, a relatat, pentru ZUGO, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție local, Elena Băetrău.

În urma impactului, pasagerul de 26 de ani, care se afla pe pe bancheta din spate, în urma leziunilor corporale primite, a decedat pe loc, iar celălalt pasager și șoferul nu au suferit leziuni grave.

Conducătorul auto a fost supus testului alcoolscopic de tip DRAGER, în aerul expirat fiind stabilită o concentrație de alcool de 0,64 mg/l. Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore, în acest caz fiind inițiată o cauză penală pentru a putea fi stabilite toate circumstanțele.

Bărbatul de la volanul mașinii activează în cadrul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”, pe 12 octombrie curent solicitând eliberarea sa din funcție, în baza Codul Muncii fiind obligat să mai activeze încă 14 zile. Din ziua depunerii cererii cu privire la încetarea raportului de muncă, acesta nu s-a prezentat la serviciu pe motive de sănătate.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că indiferent de statut, toți suntem egali în trafic și în fața legii, respectiv fiecare trebuie să poarte răspundere pentru acțiunile sale.

Articole asemănătoare

Back to top button