fbpx

A urcat zeci de poziții după meciurile cu Franța și Turcia. Moldoveanul Alexei Koșelev, în topul celor mai buni portari europeni ai echipelor naționale

Deși Republica Moldova a fost învinsă în meciurile cu Franța și Turcia, țara se poate mândri cu evoluția obținută de portarul echipei naționale de fotbal, Alexei Koșelev, care a urcat zeci de poziții în lista celor mai buni portari europeni ai echipelor naționale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit rating-ului UEFA FedEx Performance, astăzi, jucătorul moldovean a urcat pe poziția 64 în clasamentul celor mai buni jucători ai tuturor selecționatelor europene, iar printre portari, Koșelev a obținut locul 10.

Înainte de meciul cu Franța, conaționalul nostru se poziționa pe locul 294 printre toți jucătorii, după meci – pe poziția 121, iar după jocul avut cu Turcia – pe locul 61.

Totodată, în urma celor două meciuri, Koșelev este primul în top 3 cei mai buni jucători ai naționalei Moldovei, pe locurile II și III fiind clasați Radu Gînsari (locul 269) și, respectiv, Cătălin Carp (locul 397).

De menționat că Rating-ul FedEx Performance ia în considerație evoluția jucătorilor în meciurile pentru echipa națională în Liga Națiunilor și în preliminariile CE-2020. Liderul clasamentului este atacantul naționalei Franței, Antoine Griezmann, transmite moldfootball.com.

Articole asemănătoare

Back to top button