fbpx

A uimit întreaga echipă de filmare a peliculei Avatar 2! Care este abilitatea secretă a actriței Kate Winslet?

Veste bună pentru fanii „Avatar”! După ce prima parte a filmului, apărută în 2009, a făcut furori în întreaga lume, în 2020 se anunță premiera celei de-a doua părți „Avatar 2”. Printre actorii care vor apărea în această distibuție se numără și Kate Winslet, care a absentat la Gala Premiilor BAFTA din motiv că s-ar fi pregătit de noul ei rol.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit regizorului James Cameron, Kate Winslet a uimit la filmări cu o abilitate surprinzătoare: actrița a trebuit să-și mențină respirația sub apă un timp destul de îndelungat.

Se pare că pentru Winslet aceasta nu a fost o provocare, căci a reușit să reziste nu mai puțin de șapte minute și jumătate sub apă, fără echipament special. Câștigătoarea Premiului Oscar a impresionat întreaga echipă de filmare cu „super-puterea” ei, potrivit okmagazine.ro.

„Era foarte încântată să filmeze sub apă şi cred că şi-a ţinut respiraţia timp de şapte minute şi jumătate. Nu neapărat într-o scenă, ci în timpul antrenamentului pentru respectiva scenă. Ea a filmat, de regulă, scene de două-trei minute, în apă şi sub apă”, a declarat regizorul peliculei.

Abilitatea actriței este cu adevărat uimitoare, dat fiind faptul că recordul deținut pentru respirația sub apă este de 24 de minute și trei secunde.

Filmul „Avatar” a apărut la finele anului 2009 și s-a bucurat de un succes comercial remarcabil. Într-un interviu din august 2013, Cameron a spus că planurile sale sunt de a face trei continuări pentru „Avatar”.

Filmul „Avatar 2” va apărea în decembrie 2020, iar în rolurile principale vor fi Sam Worthington, Zoe Saldana, Kate Winslet și Sigourney Weaver.

Articole asemănătoare

Back to top button