fbpx

A plecat să învețe, dar nu se va mai întoarce acasă. O studentă din Republica Moldova s-a stins din viață într-un spital din Galați

O tânără de 20 de ani, care își făcea studiile la o universitate din Galați, a fost adusă luni seara cu intoxicație alcoolică la un spital din același oraș, unde s-a și stins din viață. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Studenta a ajuns pe mâna medicilor după o petrecere dintr-un club de noapte. Medicii au stabilit că înainte de asta, aceasta consumase o cantitate mare de alcool, dar și o susbtanță a cărei proveniență nu a fost descoperită.

Este vorba despre o studentă de 20 de ani din Republica Moldova care a murit la spital. În documente scrie intoxicaţie acută cu etanol şi cu o substanţă necunoscută. Poliţiştii fac cercetări şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Încadrarea poate fi schimbată în funcţie de rezultatele anchetei”, a declarat purtătoarea de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, pentru presa locală.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi aşteaptă rezultatul examenului toxicologic pentru a afla natura substanţei care i-a provocat moartea studentei, luând în calcul și posibilitatea unei crime.

Articole asemănătoare

Back to top button